Tweedehands Camper

Veelgestelde vragen

Camper verkopen

Er zijn veel plekken waar je je camper te koop kan zetten, maar vaak moet je daar voor betalen of bereik je niet veel potentiële kopers. De website Tweedehandscamper.nl biedt deze service GRATIS aan. Samen met de Facebook pagina waar duizenden camper zoekers lid van zijn bereiken we een hoop geïnteresseerde consumenten.

Socialmedia en Tweedehandscamper.nl

De website Tweedehandscamper.nl heeft een Facebook pagina met duizenden volgers. Wij plaatsen je camper ook op deze pagina om zo de verkoop te stimuleren.

Hoe werkt het

Maak een gratis account aan en zet je camper te koop. Let er op dat je goede foto's plaatst van zowel de binnenkant als de buiten kant. Maak de omschrijving zo uitgebreid mogelijk is en geef alle opties aan die op de camper zitten. Potentiële willen graag zo veel mogelijk weten van de camper en hoe completer de informatie hoe sneller je hem verkoopt.

1: Maar een GRATIS account aan. Ben je een bedrijf dat campers verkoopt, vink dan aan dat je een zakelijke adverteerder bent. Hierdoor heb je meer mogelijkheden die een particuliere aanbieder niet nodig heeft.

 

2:  nadat je dit hebt gedaan kom je op de pagina uit waar je je camper te koop kan zetten. Zorg dat onder de button UW profiel alles goed en netjes is ingevuld. Nu kunt u op de button UW campers drukken en uw camper te koop zetten.

3: Nu kunt u uw camper te koop zetten door op de blauwe knop te drukken.4: Vul hier alles net in, kies een type camper geeft het merk op en het model dat u heeft. Als u bijvoorbeeld een Hymer B644 heeft vul dan hier B644 in. Vul verder alles in gebruik heen punten of komma's bij de kilomterstand en vraagprijs. Geeft het vermogen op in PK's. In het tekst veld kunt u alle specifieke kenmerken opgeven die van belang zijn wat de koper moet weten en wat de camper aantrekkelijk maakt om te kopen.

 

 5: Plaats de foto's en zorg dat de camper er goed op staat. De eerste indruk maakt met toch opbassis van de eerste foto. Die van schuin voor waar de camper in zijn geheel op staat werkt het beste. Voeg ook foto's toe van het interieur en andere zaken die je graag aan de koper wilt laten zien. Voeg ook alle opties en toebehoren toe.6: Check of alles goed is in gevuld en druk op de groene button camper toevoegen.  

Voor de veiligheid van onze adverteerders hebben wij ervoor gekozen dat alleen ingelogde gebruikers contact mogen opnemen met adverteerders.

Op deze manier proberen wij spam e.d. tegen te gaan. Het maken van een account is gratis en kost slechts een paar minuten van uw tijd.