Bedrijf aanmelden

De website Tweedehandscamper.nl is onderdeel van het Nationaal platform recreatievervoer en is samen met de websites Tweedehandscaravans.nl en Tweedehandsboot.nl de ideale plek voor de aan- en/of verkoop van tweedehands recreatie vervoersmiddelen. Maar de websites hebben ook ruimte voor het aanbod van nieuwe campers, caravans en boten. Wil je als bedrijf goed gevonden worden en consumenten naar je bedrijf toe trekken! Kies dan voor één van de drie mogelijkheden op onze website.

Gratis vermelding

Meld je bedrijf gratis aan en zorg ervoor dat de vindbaarheid van jouw bedrijf, producten en diensten zichtbaar zijn voor de juiste consument. Deze vermelding omvat de presentatie van de NAW-gegevens en telefoonnummer

 

Business vermelding

Een business vermelding kost per jaar € 150,- (exclusief BTW). Deze vermelding is als de gratis vermelding met de extra het toevoegen van je logo en de mogelijkheid om een directe link naar de website of -shop te delen. Er is ook ruimte om de openingstijden van de winkel of showroom te plaatsen. 

 

Premium vermelding

Wil je één van de websites gebruiken voor jouw aanbod van campers, caravans of boten? Dan is de premium vermelding de beste variant voor jou! Voor € 550,- per jaar (exclusief BTW) krijg je naast de uitgebreide vermelding, zoals genoemd in de bovenstaande varianten, ook toegang tot een eigen account op de websites. Deze bied je de mogelijkheid om jouw aanbod van campers, caravan, en boten op een eigen pagina te presenteren aan de bezoekers van onze websites. Daarnaast krijgt jouw bedrijf met logo een vermelding op de homepage van desbetreffende website.


Wilt u gebruik maken van onze diensten, neem dan contact op via: info@tweedehandscamper.nl voor alle mogelijkheden of bel 06-11387242