• Email: info@tweedehandscamper.nl
  • Verkoop jouw Camper op Tweedehandscamper.nl

Camper geplaatst door:

W. Hu
Amersfoort
0624779707

Contact opnemen

Volkswagen T5 buscamper/camper 2,5TDI 2008

€ 13.995
Soort:
Merk:
Model:
Bouwjaar:
Aantal km:
Transmissie:
Vermogen:
Brandstof:
Slaapplaatsen:


Omschrijving

Beste kampeerders, Hierbij verkoop ik mijn mooie Volkswagen t5 camper uit 2008 met een lage kilometerstand. Een zeer mooi stukje vrijheid om in deze donkere tijden het avontuur op te zoeken. De Volkwagen heeft een 2.5 tdi motor met een vermogen van 131pk, goed om de bergen op te komen in Frankrijk. In samenwerking met een professioneel camperbedrijf hebben we deze Volkswagen omgetoverd tot een buscamper. Verder gaat het om de verlengde versie van de T5. Zeer praktisch dus om ook als normale auto te gebruiken. De bus in gekeurd als buscamper bij het RDW en de belastingen zijn betaald. Verder komt de bus in aanmerking voor het kwarttarief en een camper verzekering.

De verzekering is rond de 17 euro in de maand en de motorrijtuigbelasting is rond de 50 euro. Supervoordelig!! Voordelen: Het is een super mooie bus in een goede technische staat. Bij aankoop van de bus heb ik een aankoopkeuring laten doen en de monteur was verrast! Hij heeft een sterke motor en is dagelijks praktisch inzetbaar.

Nadelen: Het profiel rechtsvoor is niet heel diep meer. Ook is er een kleine beschadiging linksachter (zie foto). U kunt altijd een aankoopkeuring laten uitvoeren. Heeft u interesse of vragen? Dan kunt u mij bellen of een berichtje sturen.

Bellen is sneller 


Ps. Bieden is mogelijk, maar wel naar waarde :)

Opties

Bedpositie

Exterieur

Indeling

Interieur

Motor

Opties

Tent / Luifel

Toebehoren / camper accessoires

Camper geplaatst door:

W. Hu
Amersfoort
0624779707

Contact opnemen