• Email: info@tweedehandscamper.nl
  • Verkoop jouw Camper op Tweedehandscamper.nl

Camper geplaatst door:

E. van den Berg
Den Haag
+31643552922

Contact opnemen

Zeer nette daf camper

€ 8.000
Soort:
Merk:
Model:
Bouwjaar:
Aantal km:
Transmissie:
Vermogen:
Brandstof:
Slaapplaatsen:


Omschrijving

We hebben na lang wikken en wegen besloten te kijken of iemand interesse heeft in onze Camperbus. Allereerst is een Daf 400 een zeldzame verschijning op de weg, je ziet ze niet veel en al helemaal niet zoals deze. We hebben er in de twee jaar dat we m hebben ruim 30.000 km bij gezet waarmee hij nu op 63.000 km staat.. een schijntje voor de 2.5 liter Turbodiesel (Peugeot) die super heerlijk deze bijna 3 meter hoge bus door de wereld duwt. Ondanks de hoogte en de retro look rijd de bus nog behoorlijk modern. en super comfortabel rond de 110 kmh. We hebben er speciaal velgen in 16" voor laten maken zodat de bus modernere banden kan hebben en dus een stuk stiller is dan een normale Daf. het maakt m ook stoerder, net als de pushbar en het reservewiel op de kofferklep. we hebben het interieur zelf gebouwd, alles eerst geïsoleerd en daarna het interieur opgebouwd met als eerste eis een vast bed met een ECHT matras. (140x195) en veel ruimte We hebben m meer gebouwd als een weekend bus dus een vast bed, een lekkere zit en een wasbak met stromend water voor tanden poetsen en koffie.

Hij is erg ruim en heeft 2 meter stahoogte, echt ideaal voor leuke campings of voor strandbezoekjes. Wally is compleet met borden, bestek en alles, dus meteen op vakantie kan zeker, kleding erin en gaan! Wally is meer een royale slaapkamer op wielen met een belachelijk grote kofferbak onder het bed dan een camper waar je naast je bed naar het toilet kunt (toilet-tent zit erbij net als een porta-potti) De stoelen zijn vervangen door de (leren) stoelen van een Alfa Romeo die kunnen draaien, deze zitten heerlijk en blijven goed zitten zelfs op een rit naar Italie (hebben we gedaan) dus de hele dag goed comfort. We hebben de electra zelf aangelegd met een zonnepaneel en twee gel accu\'s waarvan een gedeeld met de motor, de ander is echt een huishoud-accu. ze laden beide ook op tijdens het rijden. Ruim voldoende voor een koelbox 2 dagen te laten werken en eventueel telefoons opladen en de verlichting aanzetten. het was onze eerste bus en we genieten er nog steeds van, maar we willen toch wat meer een expeditie camper (4x4) gaan bouwen. we hebben m met veel liefde gebouwd en heel erg van genoten. En er heel veel mee door Europa gereden, deze bus is ook behoorlijk roestvrij voor zijn leeftijd, op wat vliegroest an is deze bus echt ongelooflijk netjes.

Genoeg gepraat, hier zijn wat foto's Mocht je interesse hebben, stuur even een berichtje. Als je echt een leuke camper zoekt, kun je eigenlijk niet om deze heen.

Bedankt voor het lezen.

Opties

Bedpositie
- Dwars bed

Exterieur
- Dakluik

Indeling
- Kleine zit

Interieur
- Stoel(en) draaibaar
- Wasbak
- Watertank (schoon)
- Watertank (vuil)

Motor
- Schokbrekers
- Stabilisator
- Stuurbekrachtiging

Opties
- Zonnepanelen

Tent / Luifel
- Luifel
- Uitbouw voortent

Toebehoren / camperaccesoires
- Omvormer/lader
- Radio
- Trekhaak

Camper geplaatst door:

E. van den Berg
Den Haag
+31643552922

Contact opnemen