• Email: info@tweedehandscamper.nl
  • Verkoop jouw Camper op Tweedehandscamper.nl

Camper geplaatst door:

M. Barten
Malden
06-53597361

Contact opnemen

Super gave camper Peugeot j5 met APK tot aug 2021

€ 4.000
Soort:
Merk:
Model:
Bouwjaar:
Aantal km:
Transmissie:
Vermogen:
Brandstof:
Slaapplaatsen:


Omschrijving

Nieuwe APK tot aug 2021 !! Drie jaar geleden zijn wij trotse eigenaar geworden van deze topper!! Twee fantastische vakanties achter de rug! Een camper waar je op kan bouwen en vertrouwen. Kilometers ver heeft hij ons heel Europa laten zien.

Nu er kinderen op komst zijn wordt het tijd om het roer om te gooien en helaas afscheid te nemen van onze camperkroos. Deze rakker is klaar voor een nieuwe avontuurlijke eigenaar/eigenaren die er nog lekker op uit gaan trekken, want deze camper is nog lang niet aan het einde van zijn Latijn! Met een leeftijd van 34jaar is deze diesel onverslaanbaar. De startmotor is net vernieuwd en de V-snaar kan ook nog vele kilometers mee. Afgelopen jaar hebben wij een dakje laten vervangen. Deze moet nog wel even goed afgedicht worden, voor de handige klussen een koud kunstje. De 5de versnelling hapert hier moet even na gekeken worden.

Alle keuringsrapporten zijn aanwezig! In de camper is er ruimte voor eventueel 3x 2 persoonsbedje, één daarvan is boven de cabine. De andere twee kun je bij de bankjes creëeren. Perfect voor een festival met vrienden of lekker rondtoeren met meerdere mensen. Naast dat er nog handige kampeerspulletjes bij zitten, indien je ze wilt hebben, is deze camper ook uitgerust met een luifel! Easy uit te klappen en om lekker onder te chillen! Ben jij/Zijn jullie de reislustige nieuwe eigenaren die onze camper zoekt kom dan gerust een kijkje nemen!

Opties

Bedpositie
- Lengte bed

Exterieur

Indeling
- Rondzit
- Treinzit

Interieur

Motor
- Reservewiel

Opties

Tent / Luifel
- Luifel

Toebehoren / camperaccesoires
- Fietsendrager (2 fietsen)

Camper geplaatst door:

M. Barten
Malden
06-53597361

Contact opnemen