• Email: info@tweedehandscamper.nl
  • Verkoop jouw Camper op Tweedehandscamper.nl

Camper geplaatst door:

A. Joordens
Almere
0615216973

Contact opnemen

Fiat Ducato camper met LMC opbouw, motorisch nieuw, technisch goed en zuinig mee omgegaan

€ 12.750
Soort:
Merk:
Model:
Bouwjaar:
Aantal km:
Transmissie:
Vermogen:
Brandstof:
Slaapplaatsen:


Omschrijving

Te koop aangeboden: Fiat Ducato camper met LMC Liberty 550

UPDATE 19/6/2019: De camper heeft in juni 2019 een splinternieuwe cilinderkop gemonteerd gekregen door de garage. Samen met de eerdere vernieuwde zaken gaat deze motor weer 200.000km mee en hoeft er de komende 80.000km geen groot onderhoud plaats te vinden. UPDATE 3/7/2019: per vandaag nieuwe APK met complimenten van de keurmeester(Flevobanden Almere). Super praktisch ingerichte camper, in goede staat en klaar voor nog jaren vakantieplezier, staat bij deze te koop. Ik heb een camper gekocht met automaat en trekhaak, en wil daarom afscheid nemen van de LMC. Lees hieronder meer over de camper en/of stel gerust vragen.

Samengevat: Merk: Fiat Ducato 230 Opbouw: Lord Munsterland Caravan (LMC) 550 (goede kwaliteit opbouw) Bouwjaar: 2000 Kilometerstand: 169000 APK: Recent nieuw Laadgewicht: bijna 500 kilo Zitplaatsen: 4 met gordel, 2 zonder, 6 totaal. Eigendom: tweede eigenaar, nooit in gerookt. Optische staat: Goed voor haar leeftijd, zuinig mee omgegaan. Droge camper, geen lekkages. Technische staat: Zeer groot onderhoud gehad recent, alles functioneert Motor: 1.9TDI, Turbo Diesel Injectie Bijzonderheden: Truma combi boiler-verwarming met thermostaat en ringverwarming, ruim aanrechtblad in de keuken met koel-vries combi, extra lang bed in alkoof(2.10, op lattenbodem), extra breedte op bed v/d treinzit, deels nieuwe kussens, modern en licht interieur, veel kastruimte, met toilet en badkamertje, vlotte 1.9TDI motor, luifel en eventueel compleet kampeer-klaar met alle benodigdheden (tafel, stoelen, gevulde keuken, gasfles, levelblokken, etc). Prijs is gebaseerd op volledige inboedel en vakantieklaar. Toelichting: Erg fijne camper, gekocht van een ouder paar wat haar jarenlang voor de vakanties naar Engeland gebruikte. Je kunt een camper kopen van 10-20 jaar oud die afgeleefd is, of net wat langer zoeken naar een zuinig onderhouden en geliefd campertje. Die laatste kocht ik bij dit echtpaar. Natuurlijk heeft ze door de jaren heen wat ervaring opgedaan, met lichte gebruikerssporen op het in- en exterieur tot gevolg, maar altijd met liefde en kunde zaken hersteld. Bijvoorbeeld, een tot in detail bijgewerkt plekje op het tafelblad, of het jarenlang zoeken naar dat stukje doek om de luifel onzichtbaar te herstellen. Voor mij dé reden geweest om deze camper te kopen. Voor mijn op een na laatste vakantie blies helaas de koppakking er tussen uit, wat in een motor-leven helaas altijd een keer voor komt.

Ik wilde de week erop wel er mee weg, dus alles is uitvoerig (en reeds 3.000km terug) hersteld. Daarnaast is altijd wat maar nodig was vervangen, er zit in de afgelopen 9 jaar al voor 4000 euro bonnen bij. Het volgende onderhoud is recent uitgevoerd/en of vervangen: Nieuwe koppakking Update 19 juni 2019: ook de cilinderkop is vernieuwd (bon aanwezig) en professioneel in elkaar gezet (bon aanwezig) Cilinderkop professioneel gevlakt Verstuivers gecontroleerd, brandplaatjes vervangen Dieselfilter, oliefilter, motorolie etc. Alles verder door de specialist geïnspecteerd en OK bevonden, bijvoorbeeld nokkenasslijtage, oliedruk, brandstofdruk, etc. Daarbij is de intercooler ook gereinigd voor de volledigheid.

Nieuwe voorruit, na een barstje vanuit de laatste reis-Nieuwe fietsendrager goten, moderner type er op. 1.5 jaar terug nieuwe startaccu. 2 x nieuwe kussens voor het bed in de treinzit 4 x nieuwe banden 2018 Van veel zaken zijn de bonnen aanwezig, alsook e.e.a. van de vorige eigenaar. Deze kampeerwagen van dusdanig formaat dat hij nog goed ingeparkeerd kan worden op een parkeervak, je op de boot / ferry beduidend minder betaald(tot 6 meter lengte) en je er heel goed met vier personen in op vakantie kunt. Met de gecombineerde verwarming en boiler heb je een veilig systeem in huis, alhoewel er voor de zekerheid een rook- en koolmonoxide melder in hangen.

Op het dak tref je een schotel en in de keuken hangt een TV. Ik gebruikte deze 1 maal met een digitenne decoder, maar verder niet. De \'garage\' loopt achter van links naar rechts door, en is van voldoende formaat om stoelen en al je kampeerspullen in kwijt te kunnen. De tafel kan ook zonder te hinderen mee op reis in de camper. Recent is er een nieuwe radio met optie voor USB/bluetooth audio/AUX aansluiting geplaatst, tevens aangesloten op de originele speakers achterin zodat tijdens het reizen iedereen kan meeluisteren. Kortom, een alkoof camper om nog jaren mee op pad te gaan, en ruim zat voor vier personen. Alle keuringen toegestaan op kosten koper. Bij vragen en/of interesse gelieve in eerste instantie per mail contact op te nemen. Ik heb geen haast met de verkoop maar serieus geïnteresseerden nodig ik graag uit om een bod te doen bij bezichtiging. Groet, Alex en Madelon

Opties

Bedpositie
- Bed Alkoof
- Lengte bed

Exterieur
- Dakluik
- Imperial
- Ladder
- Uitdraaisteunen

Indeling
- Achter toilet
- Eindkeuken
- Hoek toilet
- Hoekkeuken
- Kleine zit
- Middendinette
- Treinzit

Interieur
- Cassettetoilet
- Douche
- Gascomfort
- Hordeur
- Kachel
- Koelkast
- Openslaande ramen
- Ringverwarming
- Serviceluik
- Toilet/Wasruimte
- Wasbak
- Watertank (schoon)
- Watertank (vast)

Motor
- ABS
- Reservewiel
- Schokbrekers
- Stabilisator
- Stuurbekrachtiging

Opties
- Boiler
- CV
- TV aansluiting

Tent / Luifel
- Luifel
- Luifel Omnistar

Toebehoren / camperaccesoires
- Decoder
- Fietsendrager (2 fietsen)
- Radio
- Satteliet antenne
- Schotel
- TV-antenne

Camper geplaatst door:

A. Joordens
Almere
0615216973

Contact opnemen