• Email: info@tweedehandscamper.nl
  • Verkoop jouw Camper op Tweedehandscamper.nl

Camper geplaatst door:

Motorhome depot
Kerkstraat 33
6174RD Sweikhuizen

E: jurgen@motorhomedepot.nl
T: 06-53493101Contact opnemen

Mooie compacte Rimor camper met 2 zonnepanelen

€ 17.500
Soort:
Merk:
Model:
Bouwjaar:
Aantal km:
Transmissie:
Vermogen:
Brandstof:
Slaapplaatsen:


Omschrijving

REFERENTIE: 801212 Deze camper staat ter bezichtiging, op afspraak, in Nederweert. Rimor Caiman 370 op Fiat Ducato chassis. Slecht 5,99 meter lang. Voorzien van een Frans bed, ruime treinzit en draaibare bijrijderstoel voor 5 personen, volledige badkamer met toilet, wasgelegenheid en separate douche. Op het dak bevinden zich 2 zonnepanelen waardoor vrij camperen voor langere tijd geen probleem is. De koelkast is zowel geschikt voor 12V / 230V en gasgebruik. De gehele camper is te verduisteren. De cabine met meegeleverde zilverfolie en het leefgedeelte met combirollo's. De Truma boiler zorgt voor warm water en de kachel met ringverwarming op gas voor het nodige comfort. Verder heeft de camper een handmatige schotel en een fietsenrek voor 2 fietsen. Deze instapklare camper met een laadvermogen van 770 kg. wordt compleet geleverd met 2 nieuwe en volle gasflessen en een 15 meter lang 230V snoer. De distributieriem is bij 121.000 km vervangen. De camper is in november 2017 bij Dealer De Jong gekocht en helemaal gekeurd. Aankoopbewijs aanwezig. Wilt u meer informatie, foto\\\\\\\'s of de camper bezichtigen?

U kunt contact opnemen met: Jurgen Janssen, uw campermakelaar. Bij iedere camper die door Motorhome Depot in bemiddeling wordt genomen wordt een uitgebreide CamperCheck, vochtmeting en een RDW registratiecontrole uitgevoerd. Daarnaast verlopen alle betalingen via stichting derdengelden onder notarieel beheer, zodat een veilige betaling voor de koper en verkoper is gegarandeerd.

Koper is ten alle tijde gerechtigd voor eigen rekening een camperkeur te (laten) verrichten teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van de camper. *Uiteraard besteden wij uiterste zorg aan de correctheid van de gegevens in onze advertenties. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen voorbehouden.*

Opties

Bedpositie
- Fransbed

Exterieur
- Dakluik
- Uitdraaisteunen

Indeling
- Hoek toilet
- Middendinette
- Middenkeuken
- Treinzit

Interieur
- Afzuigkap
- Cassettetoilet
- Douche
- Gascomfort
- Kachel
- Kluisje
- Koelkast
- Openslaande ramen
- Ringverwarming
- Stoel(en) draaibaar
- Toilet/Wasruimte
- Wasbak
- Watertank (schoon)
- Watertank (vuil)

Motor
- Alarm
- Schokbrekers
- Stuurbekrachtiging

Opties
- Boiler
- Kookgelegenheid
- Zonnepanelen

Tent / Luifel
- Luifel Omnistar

Toebehoren / camperaccesoires
- Fietsendrager (2 fietsen)
- Omvormer/lader
- Radio
- Schotel

Camper geplaatst door:

Motorhome depot
Kerkstraat 33
6174RD Sweikhuizen

E: jurgen@motorhomedepot.nl
T: 06-53493101Contact opnemen