Tweedehands Challenger Graphite

Tweedehands Challenger Graphite

De Challenger Graphite camper, geïntroduceerd in het voorjaar van 2014 als onderdeel van een beperkte reeks, vertegenwoordigt een innovatieve sprong in de wereld van compacte campers. Met het model 290 en later de 610 heeft Challenger Camper een nieuwe standaard gezet op het gebied van ruimtebenutting en multifunctionaliteit. Deze campers zijn bijzonder populair geworden onder liefhebbers van roadtrips en mobiele vakanties, mede dankzij hun doordachte ontwerp en robuuste bouwkwaliteit.

Tijdloos ontwerp

Een tweedehands Challenger Graphite camper is een uitstekende keuze vanwege zijn duurzaamheid en tijdloos ontwerp. De kwaliteit van de carrosserie en motor is hoog, met robuuste materialen die ontworpen zijn om de ontberingen van lange reizen te weerstaan. Het interieur van de Graphite campers is zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk, met moderne voorzieningen die ook na vele jaren van gebruik betrouwbaar blijven.

Daarnaast is de aanschaf van een tweedehands model financieel aantrekkelijk. Deze campers deprecieren minder snel dan veel andere merken, waardoor ze een goede investering zijn. Het biedt ook een duurzamere optie door de levensduur van het voertuig te verlengen en de noodzaak voor de productie van nieuwe modellen te verminderen.

Bekijk ons aanbod:

Populaire tweedehands Graphite types

De modellen 290 en 610 zijn het meest gezochte onder de tweedehands Graphite campers. De 290 is vooral populair vanwege zijn compactheid en multifunctionaliteit, ideaal voor koppels of kleine gezinnen. De 610 daarentegen, met zijn uitgebreidere voorzieningen en grotere ruimte, is perfect voor langere reizen of voor grotere gezinnen die comfort op de eerste plaats zetten.

De Challenger Graphite 290, met een lengte van minder dan 6,70 meter, biedt verrassend veel ruimte en comfort. Het interieur is uitgerust met een 'maxi' woonkamer, ruim genoeg om gezellig samen te zijn zonder het gevoel van opgesloten te zitten. Uniek aan dit model is ook de grote badkamer met een afzonderlijke douche en een innovatieve kleedkast - een zeldzaamheid in campers van deze grootte. Verder beschikt het over een multifunctionele laadruimte, groot genoeg voor het opbergen van bijvoorbeeld een scooter of elektrische fietsen. Dit maakt de Graphite 290 uiterst geschikt voor diegenen die lokale uitstapjes willen maken met hun eigen vervoer.

De Graphite 610, toegevoegd aan de 2015 collectie, volgde snel en werd een bestseller in Europa. Deze variant bood nog meer comfort en ruimte, waardoor hij ideaal is voor langere reizen of voor diegenen die meer luxe en faciliteiten op prijs stellen tijdens hun vakanties.

Over Challenger campers

Challenger Campers, opgericht in Frankrijk, heeft zich snel ontwikkeld tot een van de leidende fabrikanten van campers in Europa. Hun filosofie omvat het brengen van innovatie en kwaliteit tegen een betaalbare prijs, wat duidelijk weerspiegeld wordt in hun Graphite serie. Door de jaren heen heeft Challenger voortgebouwd op het succes van hun eerdere modellen door continu te innoveren en te verbeteren, wat hen een trouwe klantenkring heeft opgeleverd.