Tweedehands Bavaria 740 Face to Face

Tweedehands Bavaria 740 Face to Face

Wanneer je op zoek bent naar een camper die zowel het gevoel van avontuur als het comfort van thuis biedt, is de tweedehands Bavaria 740 Face to Face een keuze die je moet overwegen. Dit model, dat voor het eerst werd geïntroduceerd in 2019, heeft snel de harten van veel reisliefhebbers veroverd, dankzij zijn unieke combinatie van stijl, comfort, en functionaliteit.

Een van de meest opvallende kenmerken van de Bavaria 740 Face to Face is het ruimtelijke interieur, dat wordt versterkt door het unieke face-to-face zitontwerp. Dit zorgt niet alleen voor een open en uitnodigende sfeer maar maximaliseert ook het gebruik van de binnenruimte. Het ontbreken van een hefbed in de cabine laat meer natuurlijk licht binnen, wat bijdraagt aan een gevoel van ruimtelijkheid​.

Met moderne voorzieningen zoals een fietsendrager, cabineverduistering, oven, luifel, navigatie, en airconditioning in zowel de woonruimte als de cabine, is de Bavaria 740 uitgerust om aan al je reisbehoeften te voldoen. Deze camper biedt het ultieme comfort op de weg, waardoor je je echt thuis kunt voelen, waar je ook heen gaat​.Bekijk ons aanbod:

De Bavaria 740 valt op door zijn innovatieve design en kwaliteitsafwerking. Met opties zoals volledige kleur carrosserie wraps, die beschikbaar zijn in verschillende kleuren, biedt het een stijlvolle uitstraling die moeilijk te missen is. Gebaseerd op een betrouwbaar Fiat Ducato chassis, met een standaard 130pk motor en de optie voor een upgrade naar 150pk, combineert deze camper schoonheid met prestatie.​

De camper biedt flexibele slaapconfiguraties met de mogelijkheid om het woongedeelte aan te passen voor extra slaapplaatsen, bovenop het standaard eilandbed aan de achterkant. Dit maakt de Bavaria 740 een veelzijdige optie voor zowel stellen als kleine families​. Een bijzondere innovatie is de introductie van face-to-face banken, die een uitstekende ruimtebenutting en bewegingsvrijheid bieden zonder in te boeten aan zitcomfort. Deze indeling is niet alleen praktisch maar versterkt ook het sociale aspect van reizen, door gemakkelijke interactie tussen reizigers mogelijk te maken​.

De tweedehands Bavaria 740 Face to Face is meer dan zomaar een camper; het is een reisgezel die avontuur, comfort, en stijl samenbrengt. Of je nu lange reizen maakt of kortere uitstapjes, deze camper biedt een ongeëvenaarde reiservaring die je vrijheid en flexibiliteit geeft, terwijl je toch kunt genieten van de gemakken van thuis. Met zijn ruime interieur, moderne voorzieningen, en innovatieve design, staat de Bavaria 740 garant voor onvergetelijke reiservaringen.

Bavaria is een vooraanstaand Frans merk dat zich specialiseert in de productie van luxe campers en motorhomes, bekend om hun innovatie, kwaliteit en comfort. Als onderdeel van de Groupe Pilote, een bedrijf met een lange geschiedenis in de vervaardiging van recreatievoertuigen, staat Bavaria bekend om het creëren van voertuigen die zowel elegantie als functionaliteit combineren. Hun campers zijn ontworpen met de eindgebruiker in gedachten, waarbij aandacht wordt besteed aan detail, van het interieurontwerp tot de keuze van materialen, om een thuisgevoel te creëren, ongeacht waar de reis naartoe gaat.

Bavaria's innovatieve benaderingen, zoals de Face to Face zitindelingen en de integratie van moderne technologieën en comfortverhogende voorzieningen, onderscheiden hen in een competitieve markt. Door continu te streven naar verbetering en het aanpassen van hun aanbod aan de behoeften van de klant, heeft Bavaria zich gevestigd als een merk dat luxe, comfort en avontuur op de weg belichaamt.