Tweedehands Carthago Camper

Tweedehands Carthago Camper

Carthago campers, vervaardigd door het gerenommeerde Duitse bedrijf Carthago Reisemobilbau GmbH, staan synoniem voor luxe, duurzaamheid en ongeëvenaard comfort. Sinds de oprichting in 1979 heeft Carthago zich stevig gevestigd als een toonaangevende fabrikant van premium campers, die ideaal zijn voor zowel korte uitstapjes als uitgebreide, langdurige reizen. Deze campers zijn ontworpen met een diepgaand begrip van de behoeften van avontuurlijke reizigers, waarbij elk model getuigt van innovatie en een streven naar perfectie. Het kiezen voor een tweedehands Carthago camper kan bijzonder aantrekkelijk zijn voor wie op zoek is naar een topkwaliteit camper zonder de nieuwprijs te betalen. Zo'n aankoop biedt toegang tot een voertuig dat niet alleen rijk is aan luxe en geavanceerde functies maar ook een betrouwbaarheid waar je op kunt vertrouwen, zelfs op de langste en meest veeleisende reizen.

Kenmerken van Carthago Campers

Carthago campers zijn ontworpen met het oog op maximale ruimte en functionaliteit. De interieurs van de campers bieden een bijna huiselijke ervaring met hoogwaardige afwerkingen zoals echt lederen bekleding, houten panelen en moderne technologieën. Een standaard kenmerk van Carthago is de dubbele bodemtechnologie, die extra opbergruimte biedt en bijdraagt aan de stabiliteit en isolatie van het voertuig.

Waarom een Tweedehands Carthago Camper Kopen?

De aanschaf van een tweedehands Carthago camper is om meerdere redenen aan te raden. Ten eerste is de prijs aanzienlijk lager dan die van een nieuw model, terwijl de kwalitatieve bouw van een Carthago ervoor zorgt dat het voertuig zijn waarde behoudt. Ten tweede, Carthago campers zijn bekend om hun lange levensduur en robuuste bouw, wat betekent dat zelfs een gebruikt model nog vele jaren van dienst kan zijn. Tot slot biedt het kopen van tweedehands de mogelijkheid om luxere modellen te overwegen die anders buiten het budget zouden vallen.

Bekijk ons aanbod:

Carthago campers Chic C Line 4.8

2010 | Goede staat | 4 slaapplaats(en)
€ 49.900

Carthago campers chic e line

2020 | Goede staat | 5 slaapplaats(en)
€ 155.000

Carthago campers Chic C-Line 5.0 QB

2020 | Zo goed als nieuw | 4 slaapplaats(en)
€ 128.750

Populaire Tweedehands Carthago Campermodellen

Enkele populaire modellen die vaak beschikbaar zijn op de tweedehands markt omvatten:

  1. Carthago C-Tourer: Deze serie is zeer geliefd vanwege de balans tussen comfort en prijs. Het is een veelzijdige camper die geschikt is voor zowel korte trips als langdurige vakanties.

  2. Carthago Chic C-Line: Voor degenen die op zoek zijn naar extra luxe, biedt de Chic C-Line serie verhoogd comfort en uitgebreide voorzieningen. Deze modellen zijn ruimer en vaak uitgerust met geavanceerde technologische snufjes.

  3. Carthago Malibu Van: Een compactere optie, ideaal voor reizigers die een wendbaarder voertuig zoeken zonder in te boeten op de bekende Carthago luxe.

Kwaliteit, Carrosserie en Motor

De kwaliteit van Carthago campers is ongeëvenaard in de industrie. De carrosserie van elk model is gebouwd met duurzaamheid in gedachten, vaak gebruikmakend van een combinatie van aluminium en hoogwaardige kunststoffen die bescherming bieden tegen de elementen en de isolatie bevorderen. De motoren in Carthago campers zijn krachtig en betrouwbaar, meestal afkomstig van gerenommeerde fabrikanten zoals Fiat en Mercedes-Benz, die bekend staan om hun efficiëntie en lange levensduur.

Carthago Campers: Het Bedrijf

Carthago Reisemobilbau GmbH werd opgericht in 1979 in Duitsland en heeft zich snel ontwikkeld tot een leider in de high-end campermarkt. Het bedrijf legt de focus op innovatie, veiligheid en klanttevredenheid. Carthago staat bekend om zijn commitment aan kwaliteit, niet alleen in de materialen die het gebruikt maar ook in het ontwerp en de afwerking van elk voertuig. Met een productieproces dat sterk leunt op handwerk, garandeert Carthago dat elk onderdeel van hun campers aan strenge standaarden voldoet.