Itineo campers

Itineo is een Franse fabrikant van campers die bekend staat om zijn innovatieve ontwerpen en functionele indelingen. Het bedrijf werd opgericht in 2008 en is sindsdien uitgegroeid tot een populair merk in Europa.

Itineo campers zijn ontworpen met het oog op comfort en functionaliteit, en zijn uitgerust met moderne voorzieningen zoals een keuken, badkamer, slaapkamer en woonruimte. Ze bieden ook veel opslagruimte en zijn uitgerust met geavanceerde technologie├źn zoals zonnepanelen en multimedia- en entertainmentsystemen.

Itineo campers zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, waaronder de MC 740, MC 740 SB, MB 740, JB 740, RB 740 en SB 740, die elk verschillende kenmerken en opties bieden om aan de wensen van verschillende reizigers te voldoen.

Over het algemeen zijn Itineo campers geprijsd in het middensegment van de markt en bieden ze een goede balans tussen prijs en kwaliteit. Ze zijn geschikt voor reizigers die op zoek zijn naar een comfortabele en betrouwbare camper die van hoge kwaliteit is en een goede prijs-kwaliteitverhouding biedt. Itineo campers zijn populair onder zowel gezinnen als stellen die op zoek zijn naar een comfortabele en functionele camper om Europa te verkennen.

Itineo campers logo
Tweedehands Itineo campers

Itineo campers GMC MIDAS

1979 | Goede staat | max. gewicht kg | 6 slaapplaats(en)
€ 11.000
Banner advertentie