Tweedehands CI Riviera

Tweedehands CI Riviera

Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare en comfortabele camper, is een Tweedehands CI Riviera camper een aanrader. CI (Caravans International), een van de oudste en bekendste namen in de camperindustrie, heeft een rijke geschiedenis van het ontwerpen en produceren van campers van topkwaliteit. Een gebruikte CI Riviera camper biedt een perfecte balans tussen prijs en prestaties, waardoor het een ideale keuze is voor de avontuurlijke kampeerder die op zoek is naar waarde zonder concessies te doen aan kwaliteit.

Kwaliteit en Vakmanschap
CI heeft door de jaren heen een sterke reputatie opgebouwd voor het leveren van kwalitatief hoogwaardige campers. Dit vakmanschap is duidelijk zichtbaar in de CI Riviera-lijn. De campers onderscheiden zich door hun robuuste bouw, doordachte indeling en hoogwaardige materialen. De carrosserie is duurzaam en bestand tegen de elementen, dankzij het gebruik van lichte, maar stevige materialen zoals glasvezel en aluminium. Bovendien zijn de motoren, vaak afkomstig van gerenommeerde merken zoals Fiat, Peugeot of Ford, krachtig en betrouwbaar, wat zorgt voor een soepele rijervaring.

Carrosserie en Interieur
De carrosserie van de CI Riviera campers is ontworpen met oog voor zowel esthetiek als functionaliteit. De gladde, aerodynamische vormgeving vermindert luchtweerstand en draagt bij aan een lager brandstofverbruik. Bovendien biedt de solide constructie een uitstekende isolatie, waardoor het klimaat binnen aangenaam blijft, ongeacht de buitentemperatuur.

Binnenin valt direct de slimme indeling en het oog voor detail op. De comfortabele zithoek, volledig uitgeruste keuken en ruime slaapplaatsen zorgen voor een huiselijk gevoel. Veel modellen hebben een ingebouwde badkamer met douche, wastafel en toilet, zodat je ook onderweg van alle gemakken bent voorzien. De kasten en opbergvakken zijn ruim en goed geplaatst, waardoor alles netjes opgeborgen kan worden.

Bekijk ons aanbod:

De Tweedehands CI Riviera behoort tot het type alkoofcampers, een van de meest populaire campermodellen onder gezinnen en reizigers die op zoek zijn naar voldoende ruimte en comfort. Een alkoofcamper kenmerkt zich door de aanwezigheid van een slaapruimte boven de cabine, de zogenaamde alkoof. Deze ruimte biedt extra slaapplaatsen zonder afbreuk te doen aan de leefruimte in de rest van de camper.

Daarnaast is de Riviera-serie bekend om zijn duurzaamheid. Met een goed onderhouden gebruikte CI Riviera camper kun je nog vele jaren genieten van zorgeloze reizen. Veel modellen hebben krachtige dieselmotoren die een lange levensduur en uitstekende prestaties bieden. Bovendien is de after-sales ondersteuning van CI sterk, met een uitgebreid netwerk van dealers en gespecialiseerde werkplaatsen.

Populaire Tweedehands CI Riviera Modellen

Onder de verschillende beschikbare Riviera-modellen zijn er een aantal die zich onderscheiden als favorieten onder kampeerders. Zo is de CI Riviera 181 een compact, maar veelzijdig model met een efficiënte indeling. De CI Riviera 85 is geliefd vanwege zijn ruimere interieur en grotere keuken, terwijl de CI Riviera 105 bekend staat om zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Elk model heeft zijn eigen kenmerken, waardoor je als koper veel keuzevrijheid hebt bij het vinden van een camper die perfect aansluit bij jouw reisbehoeften.

Over CI Campers

CI Campers is onderdeel van de Trigano Groep, een van de grootste producenten van recreatieve voertuigen in Europa. Opgericht in 1974, heeft CI altijd gestreefd naar innovatie en klanttevredenheid. Het bedrijf combineert Italiaanse stijl met technische expertise, waardoor hun campers zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn.

De visie van CI is om campers te ontwerpen die inspelen op de veranderende behoeften van kampeerders. Ze blijven innoveren met nieuwe technologieën en ontwerpen om ervoor te zorgen dat hun voertuigen veilig, betrouwbaar en comfortabel blijven. Door de jaren heen heeft CI een sterke band opgebouwd met haar klanten, wat resulteert in een trouwe gebruikersgroep die steeds weer kiest voor hun betrouwbare en stijlvolle campers.