Tweedehands Camper
volkswagen-campers-t5-2008
Verkoop door:
Wei Hu
Plaats:
Amersfoort
Telefoonnummer:
06-24779707

Wilt u in contact komen
met de verkoper?

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen
berichten sturen naar de verkoper.

Maak nu uw gratis account aan
          .              

Volkswagen T5 buscamper/camper 2,5TDI 2008

Vraagprijs: € 13.995

Beste kampeerders, Hierbij verkoop ik mijn mooie Volkswagen T5 camper uit 2008 met een lage kilometerstand. Een zeer mooi stukje vrijheid om in deze donkere tijden het avontuur op te zoeken. De Volkswagen heeft een 2.5 tdi motor met een vermogen van 131pk, goed om de bergen op te komen in Frankrijk. In samenwerking met een professioneel camperbedrijf hebben we deze Volkswagen omgetoverd tot een buscamper. Verder gaat het om de verlengde versie van de T5. Zeer praktisch dus om ook als normale auto te gebruiken. De bus in gekeurd als buscamper bij het RDW en de belastingen zijn betaald. Verder komt de bus in aanmerking voor het kwart tarief en een camper verzekering.

De verzekering is rond de 17 euro in de maand en de motorrijtuigenbelasting is rond de 50 euro. Super voordelig!! Voordelen: Het is een super mooie bus in een goede technische staat. Bij aankoop van de bus heb ik een aankoopkeuring laten doen en de monteur was verrast! Hij heeft een sterke motor en is dagelijks praktisch inzetbaar.

Nadelen: Het profiel rechtsvoor is niet heel diep meer. Ook is er een kleine beschadiging linksachter (zie foto). U kunt altijd een aankoopkeuring laten uitvoeren. Heeft u interesse of vragen? Dan kunt u mij bellen of een berichtje sturen.

Bellen is sneller 


Ps. Bieden is mogelijk, maar wel naar waarde :)


Bouwjaar 2008
Kilometer stand 255.000 KM
Brandstof Diesel
Merk Volkswagen campers
Model T5
Soort Bus-camper
Tranmissie Handgeschakeld
Vermogen 131 PK
Rijbewijs B Rijbewijs
Aantal slaapplaatsen 2 slaapplaatsen

Interieur
Exterieur
Toebehoren / camper accessoires
Motor
Stuurbekrachtiging
Tent / Luifel
Indeling
Opties
Bedpositie
Dwars bed

Deel deze camper met uw vrienden: