5 leuke camper bestemmingen in eigen land

5 leuke camper bestemmingen in eigen land

De zomer is aangebroken, eindelijk vakantie! Heb je zin om er even lekker tussenuit te gaan maar ben je nog op zoek naar leuke camper bestemmingen? Lees dan verder en doe er je voordeel mee. Hieronder wordt namelijk aandacht besteed aan 5 leuke camper bestemmingen. Waar wacht je nog op? Gaan, met gierende banden!

Camper bestemming 1

In Zoutelande kun je even heerlijk uitwaaien. Dit leuke plaatsje in Zeeland ligt vlak aan zee, het strand is uitgestrekt en breed. Heerlijk om te liggen en even te relaxen. Om de middag even lekker te doorbreken kun je een drankje nuttigen bij het nabij liggende strandpaviljoen. Na een heerlijke middag gehad te hebben kun je ’s avonds een hapje eten bij één van de vele en goede restaurantjes. Leuke winkeltjes zijn er ook zeker te vinden.

Bløf heeft in 2017 met het nummer Zoutelande een hit gescoord. Paskal, de zanger van de band, zingt niet voor niets over dit prachtige plaatsje. Tevens kun je gemakkelijk uitstapjes maken naar omliggende plaatsen. Middelburg, waar Paskal van Bløf onlangs een restaurant geopend heeft, ligt bijvoorbeeld op zo’n 8 kilometer afstand van Zoutelande. Ook in Vlissingen en Domburg moet je geweest zijn.

Indien je geïnteresseerd bent in een stukje geschiedenis; de deltawerken zijn na de watersnoodramp in 1953 gebouwd. Neeltje Jans in Vrouwenpolder is een bekend deltapark waar veel te zien en te beleven is. Al met al reden genoeg om gezellig in Zoutelande te verblijven. Er zijn immers veel parken te vinden waar je terecht kunt met een camper.

Camper bestemming 2

De volgende prachtige camper bestemming is Holten. Holten staat onder andere bekend om de Holterberg, een heuvelachtig gebied. De omgeving is subliem te noemen en uiterst geschikt voor het fietsen en/of wandelen van prachtige routes. Ook is er een natuurmuseum te vinden. Tevens zijn er voorzieningen om lekker te kunnen eten en drinken, vanaf het terras heb je dan een formidabel uitzicht.

Wil je echt luxe uit eten dan kun je terecht bij De Swarte Ruijter. Dit toprestaurant is namelijk bekroond met een Michelin-ster. De rietgedekte villa uit de jaren ‘30 maakt het sprookje compleet.

Ook in Holten zijn er vele parken en campings waar je terecht kunt met bijvoorbeeld een camper. Van deze bestemming krijg je echt geen spijt.

Camper bestemming 3

Giethoorn is een prachtig, toeristisch plaatsje om met de camper te vertoeven. Er is veel te doen in Giethoorn. Indien je een waterliefhebber bent dan ben je in dit dorp helemaal in je nopjes. Er kan door de grachten gevaren worden, de omgeving is prachtig. Kun je niet surfen maar zou je dit wel willen leren? Dit kan goed in Giethoorn door het ondiepe water van de meren.

Ook heeft het waterstreekdorp veel musea en kun je zelfs in klederdracht op de foto. Giethoorn beschikt over diverse campings en parken maar een reservering dient op tijd gemaakt te worden gezien het feit Giethoorn zo geliefd is bij vele mensen.

Camper bestemming 4

Houd je van zon, zee en strand dan is Noordwijk aan Zee een ideale bestemming. Hier kan letterlijk en figuurlijk uitgewaaid worden. Onder andere de vele campings, waar een camper zo gestald is, maken Noordwijk aan Zee een gezellige bedoening. ’s Ochtends genieten van de opkomende zon, lekker ontbijten en vervolgens het strand opzoeken, het is echt mogelijk in Noordwijk aan Zee.

Het strand is breed en, niet geheel onbelangrijk, erg schoon. Je vindt er een breed scala aan leuke strandtenten. Ook de boulevard is een gezellige plek om je te bevinden. Na het diner kan er ook gedanst worden aangezien er meerdere uitgaansgelegenheden te vinden zijn. Het ultieme vakantiegevoel beleef je in Noordwijk aan Zee.

Camper bestemming 5

Dwingeloo is een goede camper bestemming in Drenthe. Het dorp ligt tussen twee nationale parken in en de omgeving is erg aangenaam en fraai. Indien je van groen en mooie boerderijtjes houdt dan zit je goed in Dwingeloo. Het dorpje telt ongeveer 2.500 inwoners.

Heb je een dagje minder goed weer?

Er is een prachtig museum te vinden waar je je goed vermaken kunt. Er worden presentaties verzorgd waardoor je meer te weten kunt komen over het heelal en ons zonnestelsel. Interessant!