Nieuwe spullen voor de camper nodig? Black Friday komt eraan!

Nieuwe spullen voor de camper nodig? Black Friday komt eraan!

Je denkt misschien in de herfst en winter wat minder aan vakantie, maar je kan wel flinke korting pakken op camper en caravan aanbiedingen tijdens Black Friday. Zeker op de duurdere producten die je eenmalig koopt, is dit het moment om jouw aankoop te doen. Bijna alle grote winkels doen mee aan Black Friday en verspreiden de aanbiedingen over meerdere dagen. Van tevoren bedenken wat op jouw wishlist staat voor spullen voor de camper kopen, kan het verschil maken in de beste deal pakken of missen. Hier volgt de top 5 om jouw camper en caravan lijstje mee aan te vullen.

1. Koelkast voor camper kopen

Een koelkast voor camper of caravan is onmisbaar. Of je er al één hebt, of nog op zoek bent, in beide gevallen kan het slim zijn om een nieuwe te kopen. Oudere koelkasten gebruiken doorgaands veel meer stroom. Dit merk je niet alleen in de kosten, maar ook de accu van je camper is sneller leeg. Ideaal dus om een energiezuinige tafelmodel koelkast voor de camper te kopen.

2. Een ‘goedemorgen’ met lekkere koffie!

De campers van tegenwoordig hebben allerlei luxe spullen aan boord. Bezit jij nog niet over een goed koffiezetapparaat voor de camper? Dan is Black Friday het moment om deze aan te schaffen. Winkels om in de gaten te houden zijn uiteraard Mediamarkt en Coolblue, maar ook Fonq, Bol.com en Expert kunnen koffiezetapparaten in de aanbieding hebben.

3. Navigatie upgraden

Wanneer je rondtrekt met je camper, dan heb je zeker baat bij een goed navigatiesysteem. Moderne campers zijn hiermee uitgerust, maar voor oudere campers is het vaak slimmer om een navigatiesysteem van TomTom of Garmin aan te schaffen. Check Black Friday aanbiedingen hiervoor bij met name Amazon, Bol.com en Coolblue. Bij Bol.com kun je ook aanbiedingen voor originele kaartupdates van merken zoals Volkswagen vinden. Nu maar hopen dat deze ook in de Black Friday sale zijn!

4. Entertainment

Om in de elektronica te blijven, volgt hier nog een tip. Van radio en televisie tot beamer, veel van deze producten kun je tijdens Black Friday met hoge kortingen kopen. Je vindt op internet tips van andere caravan en camper eigenaren hoe je een supermooie camper-bioscoop kunt maken door de film of serie op je zonnescherm te projecteren. Je kunt vrijwel alle elektronica met korting tijdens Black Friday in één van de bekende elektronicazaken kopen.

5. Last but not least: kampeerspullen

Als kampeerder ben je absoluut fan van Bever, de Vrijbuiter of een andere kampeerwinkel. Check ook zeker de dingen die je daar nog op je wensenlijstje hebt staan. Van een extra tent tot wandelstokken. Deze spullen koop je vaak maar één keer in jaren, dus waarom niet tijdens Black Friday? En wat dacht je van dakkoffers om extra bagage in mee te nemen? Deze koop je ook maar één keer. Aanbiedingen kun je vinden bij de bovengenoemde winkels, maar ook bij shops als Toppy en Frank. Even meenemen in je rondje van Black Friday shoppen dus.

Er komen steeds meer kampeerders en kamperen wordt steeds luxer

Volgens berichten van de ANWB en verschillende nieuwskanalen, zijn er tijdens de Covid periode ongeveer een miljoen kampeerders bijgekomen. Ook wordt het kamperen steeds luxer. Dit komt mede doordat de kampeerauto’s van tegenwoordig niet meer te vergelijken zijn met die van vroeger. Je komt op social media ook foto’s tegen van zelfgebouwde campers die luxer zijn dan menig huis. Kortom, kamperen is hip en wordt steeds fijner. Met Black Friday deals kun je al deze luxe voor een klein bedrag aanschaffen.