Met de BuscamperOpMaat reis je luxe door stad en land

Met de BuscamperOpMaat reis je luxe door stad en land

Reizen in alle vrijheid is toch het mooiste wat er is. Prachtige landen, steden en idyllische plekken bezoeken, zonder dat je een hotel of ticket hoeft te boeken. Reizen met een buscamper is anno 2022 niet langer alleen maar voor hippies. Met een Buscamper Op Maat ga je met jouw minihuisje op reis. Een luxe die zowel van binnen en buiten te ervaren is. Je kan namelijk jouw eigen buscamper samenstellen. Een bestelbus die een op maat gemaakt interieur heeft, dat een roadtrip door Europa mogelijk maakt. Ook een citytrip kan worden ingepland, want deze buscampers passen op iedere parkeerplaats en in bijna alle parkeergarages.
 

Welke bus past bij jou?

De grote van buscamper is persoonlijk. Hierbij spelen jouw reiswensen een rol. Wil je lange reizen maken? Met hoeveel personen ga je reizen? Wil je erin kunnen staan? Slechts een paar vragen die je kunnen helpen bij het uitzoeken van jouw toekomstige reismiddel. Buscamper Op Maat biedt standaard drie type bussen aan. Variërend in grote en uitvoering. De inrichting kan je afhankelijk van de grote van de bus zelf samenstellen. Uit ervaring kan men je informeren over hoe je het beste de ruimte kan inrichten. Zodat je uiteindelijk met jouw droomhuisje op wielen op pad kan gaan.
 

Buscamper Op Maat

De inrichting van jouw favoriete campertje wordt vakkundig met de hand gemaakt. Hierdoor wordt iedere centimeter benut. Door gebruik van duurzame bouwmaterialen kan je ook jarenlang kamperen met deze unieke buscamper. De bus wordt naar keuze praktisch ingedeeld, rekening houdend met jouw wensen en budget. Zo slaap je een stuk lekkerder tijdens de vakantie. Het rijcomfort is ook een groot voordeel van de buscamper, die door iedereen die in het bezit is van een B-rijbewijs kan worden bestuurd. Voor deze camper hoef je ook geen aparte zomer- of winterstalling te regelen. Je parkeert hem gemakkelijk voor de deur. Ook een reden om er sneller op uit te gaan!
 

Vrijheid blijheid

Heb je jouw buscamper samengesteld en voor de deur staan, dan begint het avontuur. Reis naar jouw geliefde spots in Europa, geniet van het buitenleven en een vers gezette kop koffie, dat dankzij de zonnepanelen op het dak gemaakt kan worden in jouw eigen reiskeukentje. Als je eenmaal gewend bent aan het ‘Vanlife’, wil je nooit meer wat anders. Een workcation of echte vakantie begint met het starten van de bus. Haal onderweg de boodschappen en rijdt de horizon tegemoet.


Meer informatie:

Buscamperopmaat.nl
Smitpol 18B
3861 RS Nijkerk

Tel: 06-24779707
@ info@buscamperopmaat.nl
W https://www.buscamperopmaat.nl