Eerste editie van camper en vanlife meeting Betoeterd groot succes

Afgelopen weekend was de eerste editie van camper en vanlife meeting Betoeterd achter Camping Zilt bij Zee in Scharendijke, Zeeland een feit. De organisatie wil met dit evenement vanlifers en camperaars samenbrengen, ze de mogelijkheid bieden om verhalen uit te wisselen én wat te leren. En dat is gelukt!

De camperbusjes kwamen uit alle hoeken van Nederland en België naar het Betoeterd-terrein en schitterden in de Zeeuwse wind en zon om daar een uniek festival-achtig weekend te beleven. Inspiratie opdoen door in elkaars campers te kijken, nieuwe mensen te ontmoeten en zelfs vrienden voor het leven te maken is waar veel bezoekers voor naar Scharendijke kwamen. Naast de ‘busjesparade’ – waar alle campers naast elkaar stonden opgesteld – kon je er uiteenlopende workshops, een silent disco, buitenbioscoop, kampvuurconcert en diverse foodtrucks vinden.

Evelien (bezoeker van Betoeterd): "We hadden de knoop al doorgehakt maar nu we met zoveel anderen hebben kunnen kletsen, gaan we er nu met nog meer vertrouwen echt voor! Dag huis, hallo vanlife. Heel erg bedankt voor het mega leuke weekend. Tot volgend jaar met de bus!"

Initiatiefnemers Claire en Diede kijken terug op een zeer geslaagd weekend: “Dat het evenement binnen twee weken uitverkocht was geeft een heel goed gevoel. We hebben van begin tot eind genoten van alle blije bezoekers en hun prachtige campers. Het is fantastisch om te zien dat je op deze manier een groep gelijkgestemden kunt samenbrengen en nieuwe kennis en inspiratie mee kunt geven”.

Als het aan de bezoekers en organisatie ligt komt er volgend jaar zeker een tweede editie van Betoeterd. We kijken er nu al naar uit!

Meer informatie over Betoeterd vind je op Instagram: @vanlifemeeting.betoeterd


Foto credits: door Tirsa van der Velden (van @tedventure.nl)