De zomereditie van vaNLife magazine, hét tijdschrift voor de Nederlandse en Belgische camperaars, is uit!

De zomereditie van vaNLife magazine, hét tijdschrift voor de Nederlandse en Belgische camperaars, is uit!

vaNLife magazine is een mix van avontuurlijke reisverslagen, eerlijke portretten en diepgaande achtergrondartikelen, waarbij ook veel aandacht wordt besteed aan de mooiste camperbestemmingen in binnen- en buitenland, onmisbare gadgets en technische informatie. Drie jaar na de start van het DIY tijdschrift hebben Claire, Florine en Sarah Famke de tiende editie gelanceerd:

In de zomereditie van vaNLife magazine staat, hoe kan het ook anders, de zon centraal. Als energiebron en als bestemming! Zo maakten we een uitgebreide feature over elektrisch camperen, doen we verslag van een zonovergoten roadtrip door de zonnige Engelse graafschappen Devon en Cornwall, maakte Paulien een zomerse meerdaagse wandeling door de Ardennen en interviewden we een hele bups zonnige feestgangers die hun busje graag gebruiken als festivalvoertuig. Ook ons eigen landje werd natuurlijk niet vergeten. Nova trok met haar camper door negen Nederlandse provincies, we zochten de leukste creatieve campings in Nederland voor je uit en we spraken met Nico en Francis, die het camperleven weer oppakten nadat Nico een herseninfarct kreeg.  Wil je liever aan de knutsel? Kan ook! We leggen je uit hoe je gas in je camper kunt aanleggen en we helpen we je met het zomerklaar maken van je camper

vaNLife magazine zomer 2024 is vanaf nu, zowel fysiek als digitaal, verkrijgbaar via vanlifemagazine.nl of bij één van de drie verkooppunten in Nederland.