Mercedes campers 903.6 311CDI uit 2004

€ 10.000

Geld.nl
KM Stand 227000 KM
Type Camper
Staat Opknapper
Merk Mercedes campers
Model 903.6 311CDI
Bouwjaar 2004
Brandstof Diesel
Rijbewijs B Rijbewijs
Gewicht Leeg 2098 kg
Gewicht Max 2098 kg
Hoogte 3 cm
Sta Hoogte 179 cm
Gordelplaatsen 2 Gordelplaats(en)
Wat leuk dat je overweegt deze bus te kopen! Ik heb met veel liefde deze bus (Greta) omgebouwd de laatste jaren en heb mijn droomreis door Europa gedaan van zo'n 15000 km. Nu heb ik haar een aantal keer verhuurd maar het is zo lastig aangezien ik nergens in de buurt mag parkeren dat ik besloten heb de camper te verkopen in de hoop dat iemand er een mooi avontuur mee kan hebben. Als je de bus overneemt kan je ook overwegen om naast eigen gebruik te verhuren en zo'n 3 a 6 duizend euro per jaar aan extra inkomsten te hebben. De bus voelt ruimtelijk aan en is erg overzichtelijk tijdens het rijden dankzij de vele ramen en spiegels.

De motor van de Sprinter serie is betrouwbaar dus optrekken gaat redelijk snel. Je kan 130 km/pu halen maar langzamer rijden scheelt erg veel in brandstofverbruik. Ik zou rekenen op een verbruik van 1:8-1:10. Door de zonnepanelen en batterijen kan je 1 of meer dagen off-grid leven. Met genoeg zonlicht hoef je niet aan 230V te hangen, maar het is een optie. Er is een inverter voor kleine apparaten zoals een laptop opladen en er zijn natuurlijk USB ports. Er is een muziekinstallatie, licht, speakers en 50L koelkast. Er is ook een gassensor die CO/butaan/narcosegas detecteert. De keuken heeft 2 gaspitten en een grote wasbak en beschikt over een 25L tank water. Er is een grote luifel en fietsendrager, ook kan de bijrijdersstoel draaien. Het bed is 110x200 en het matras is top kwaliteit (stevig) koudschuim. Verder kan je de ramen volledig blinderen. De bus heeft geen douche, maar wel een simpele scheidingstoilet (Boxio) De stahoogte is 1.81m dus ik zou de bus afraden voor langere bestuurders.

 Qua onderhoud/mankementen ben ik erg transparant en geef ik je graag alle details als je interesse hebt. Mocht je vragen hebben, wil je een keer langskomen of een proefrit maken?


Stuur me vooral een berichtje! Groet, David
Banner advertentie

Optie(s)

Exterieur

Centrale deurvergrendeling, Deep Cycle Huishoud Accu, Ladder,

Interieur

12V aansluitingen leefruimte, 2x huishoudaccu, Afzuigkap, Draaibare Cabinestoelen, Hor, Koelkast, Lattenbodem, Leeslampjes, USB laadpunten leefruimte, Verduistering cabine, Watertank (vuil),

Motor

Reservewiel, Turbo diesel,

Opties

Alarm, Fietsenrek, Gaslekdetector, Zonnepaneel,

Overige

Schoonwatertank, Winterisolatie,

Tent / Luifel

Luifel,

Toebehoren en camper accessoires

Afvalwatertank (vast), Omvormer/lader, Oprijblokken,

Geplaatst door:

Particulier

Leiden

T:
E: dav.vdw@gmail.com

Reageer op deze advertentie

Andere bezoekers bekeken ook:

Renault campers Renault master

2009 | Goede staat | 2 slaapplaats(en)
€ 19.500

Peugeot campers J7 PZ10

1975 | Goede staat | 0 slaapplaats(en)
€ 15.000
Banner advertentie
Banner advertentie
Banner advertentie