Volkswagen California coach 1994

€ 14.250

Geld.nl
KM Stand 239.719 KM
Type Camper
Staat Goede staat
Merk Volkswagen campers
Model California coach
Bouwjaar 1994
Vermogen 77 PK
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Type Bus-camper
Rijbewijs B Rijbewijs
Gewicht Leeg 2053 kg
Gewicht Max 2800 kg
Slaapplaatsen 4 Slaapplaats(en)
Maak eens kennis met deze Volkswagen California Coach 1994, De buscamper heeft een toelaatbaar gewicht van 2800 kg en beschikt over 4 slaapplaatsen. Een B-rijbewijs volstaat dus in dit geval. Deze camper is vanwege het hefdak lager dan een gewone camper, wat zorgt voor een aanzienlijk lagere luchtweerstand. Sportievere kampeerders zullen graag van het handige fietsenrek gebruik maken.

Een gezellige plek om te zitten vindt u in de centrale halve treinzit, deze kan uiteraard ook dienen als extra slaapplaats. De camper beschikt over een dubbele standaardzit, zodat u over flexibel in te delen zit- en slaapruimte beschikt. De koelkast is ruim genoeg voor al uw verse etenswaren.

In de camper vindt u onder meer een tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. Het handige ruim bovenbed biedt u een extra slaapgelegenheid.

U kunt in deze camper heerlijk naar uw favoriete muziek luisteren via de ingebouwde audio-installatie. Om er onafhankelijk en flexibel op uit te kunnen, zullen de indirecte verlichting, de leeslampjes en het reservewiel u zeker van dienst zijn.

Wilt u meer informatie over deze Volkswagen California Coach 1994? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Bent u enthousiast over deze camper en wilt u meer informatie, foto's of een bezichtiging en een proefrit? Neem dan contact op met Pieter Stoof via 06-53214955 of pstoof@campermakelaar.nl.

Vanzelfsprekend is iedere camper gecheckt, inclusief een vochtmeting en RDW-controle. In overleg kunt u voor eigen rekening een onafhankelijke camperkeuring (laten) uitvoeren.

Op alle overeenkomsten zijn de Algemene Voorwaarden van Campermakelaar.nl van toepassing. Deze zijn in te zien op onze website.

*Uiteraard besteden wij uiterste zorg aan de correctheid van de gegevens in onze advertenties. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen voorbehouden.*
Banner advertentie

Optie(s)

Bedpositie

Bovenbed, Lengtebed,

Exterieur

Hefdak,

Indeling

Dubbele standaardzit, Halve treinzit, Middenkeuken,

Interieur

Koelkast, Matras traagschuim, Stoel(en) draaibaar,

Motor

ABS, Reservewiel,

Overige

Audioinstallatie, Bagageruimte ,

Tent / Luifel

Luifel,

Geplaatst door:

Campermakelaar Zuid-Holland-Zuid

Zuidholland

T: 06-53214955
E: pstoof@campermakelaar.nl

Campermakelaar Zuid-Holland-Zuid Logo

Andere bezoekers bekeken ook:

Volkswagen campers T6 buscamper 2018

2018 | Nieuwstaat | 4 slaapplaats(en)
€ 46.899

Volkswagen campers California

2013 | Goede staat | 4 slaapplaats(en)
€ 36.900

Volkswagen campers California

2005 | Goede staat | 4 slaapplaats(en)
€ 27.500
Banner advertentie
Banner advertentie
Banner advertentie