Volkswagen T2b uit 1978 | 100% elektrisch

€ 68.500

KM Stand 49160 KM
Type Camper
Staat Goede staat
Merk Volkswagen campers
Model T2b
Bouwjaar 1978
Vermogen 120 PK
Transmissie Automaat
Brandstof Electrische
Type Bus-camper
Rijbewijs B Rijbewijs
Gewicht Leeg 1730 kg
Gewicht Max 2250 kg
Lengte 451 cm
Breedte 172 cm
Hoogte 196 cm
Sta Hoogte 207 cm
Gordelplaatsen 4 Gordelplaats(en)
Slaapplaatsen 4 Slaapplaats(en)
Een geweldige klassieker met een volledig elektrische aandrijving: deze camper combineert het beste van 2 werelden! Deze prachtige authentieke Volkswagencamper is in 2021 in het bezit van onze onderneming evan gekomen. We hebben haar toen Verdejo genoemd. Wij hebben deze bus samen met Schilder Electric omgebouwd naar een volledig elektrische aandrijving. Na 2 jaar van duurzame roadtrips in de verhuur is onze Verdejo vanaf februari 2023 te koop. Verdejo is een originele Volkswagen T2b met camperinbouw van het type ‘Berlin’. Deze bus rolde in 1975 van de band van de Volkswagenfabriek, en heeft nu dus een 2e leven dankzij zijn nieuwe groene hart.

Met Verdejo kun je optimaal genieten van alle voordelen van een elektrische auto met tegelijkertijd de sfeer en uitstraling van een tijdloze klassieker. De camper is zoveel mogelijk in de originele staat gehouden, met als toevoegingen enkel een schakelknop (in plaats van de pook) en een schermpje om de accustatus bij te houden. Daarnaast is de gehele bus naar eigen wens in te stellen dankzij het slimme accumanagementsysteem, dat bereikbaar is via USB in de elektromotor. Duurzame roadtrips In de afgelopen seizoenen is Verdejo door ons en onze gasten die ermee op roadtrip zijn geweest door en door getest. Daarom ben je bij aankoop verzekerd van een uitstekend werkende elektrische klassieker. De camper gaat in de verkoop, zodat wij met evan onze blik op een volgende ombouw kunnen richten. De bus is na het laatste verhuurseizoen dan ook nog uitvoerig nagekeken door onze partners voor de uiteindelijke verkoop. Het is natuurlijk mogelijk om Verdejo te komen bekijken en een proefrit te maken. Neem daarvoor contact met ons op om een afspraak te maken. We staan je dan natuurlijk ook graag te woord met een kop koffie om al je vragen te beantwoorden. Met Verdejo ben je verzekerd van een fantastische camper die nog vele jaren mee kan. Het prachtige ontwerp en de duurzame aandrijving maken dit tot een bus die nog vele jaren mee kan.

Verdejo is o.a. voorzien van: Zonnepaneel Zonneluifel Koelkast 2-pits kookstel op gas DAB+ radio Huishoudaccu Hefdak 4 zitplaatsen 4 slaapplaatsen Elektrische verwarming Stopcontact + 2x USB aansluiting Laadkabels (Mennekes type 2, krachtstroom, campingstroom, 220V) De ombouw is uitgevoerd door Schilder Electric met: Tesla accumodules (64kWh) EV Hype SE motor 11kW laders EMUS software (BMS) Met het accupakket aan boord is de totale actieradius ongeveer 200km. Daarna kan Verdejo bijgeladen worden op praktisch elk stroompunt, denk aan een stopcontact, campingstroom of krachtstroom. Met een laadpas kan uiteraard ook bij elke laadpaal geladen worden. Bij gebruik van het maximale laadvermogen van 11kW is de accu in ongeveer 4 uur volgeladen. Snelladen behoort niet tot de mogelijkheden.

Neem bij interesse contact op via de contactgegevens bij deze advertentie. Verdejo is te bezichtigen op onze locatie aan de Pascalweg 24 in Culemborg. Daar beantwoorden we graag al je vragen en kun je ook een proefrit maken.

Het taxatierapport van de camper is op aanvraag ook beschikbaar.

Bekijk voor meer informatie over ons en onze onderneming de website www.evan.travel. Daar is ook deze camper te vinden via www.evan.travel/campers/verdejo.

Optie(s)

Bedpositie

Lengte bed, Slaaphefdak,

Exterieur

Hefdak,

Interieur

Koelkast, (Bijrijder) stoel draaibaar, Watertank (schoon), Wasbak, Tweezitsbank lengterichting, Slaapbank, Gordijnen vast, 12V aansluitingen leefruimte, USB laadpunten leefruimte,

Motor

Snelheidsbegrenzer- limiter,

Opties

Zonnepanelen, Kookgelegenheid,

Overige

Audioinstallatie,

Tent / Luifel

Luifel,

Toebehoren / camper accessoires

Fietsendrager - 2 fietsen,

Geplaatst door:

evan trips B.V.

Culemborg

T: 06-11887359
E: erik@evan.travel

Reageer op deze advertentie

Andere bezoekers bekeken ook:

Volkswagen campers Transporter T6 California-style

2016 | Goede staat | 4 slaapplaats(en)
€ 52.650

Volkswagen campers Crafter

2011 | Goede staat | 3 slaapplaats(en)
€ 27.950

Volkswagen campers T5

2007 | Goede staat | 2 slaapplaats(en)
€ 25.000