• Email: info@tweedehandscamper.nl
  • Verkoop jouw Camper op Tweedehandscamper.nl

Camper geplaatst door:

Campermakelaar Groningen

Drachten

E: srozenberg@campermakelaar.nl
T: 0629505635Contact opnemen

VW T4 Westfalia California

€ 11.995
Soort:
Merk:
Model:
Bouwjaar:
Aantal km:
Transmissie:
Vermogen:
Brandstof:
Slaapplaatsen:


Omschrijving

Mooie gerestaureerde VW T4 Westfalia California met betrouwbare 2.4 liter 5 cilinder diesel en zeer lage km stand van 159856 km. De camper is voorzien van 4 zitplaatsen en 4 slaapplaatsen. 2 pers. bed op om te klappen bank en 2 pers. bed in het verhoogde dak (afm.: 120x190 cm). Door het verhoogde dak is de camper zeer ruimtelijk. De originele keukenunit heeft 2 pitten op brandspiritus, spoelbak en koelkast en veel praktische en slimme opbergruimtes. Verder heeft de camper 2 accu’s voor het leefgedeelte, verwarming op diesel, schoonwatertank, cruise controle en radio. Aan de buitenzijde is de camper voorzien van lichtmetalen velgen met z.g.a.n. zomerbanden, fietsendrager voor 2 fietsen op de achterklep, trekhaak en een uitdraailuifel. Ook wordt een bijzettentje meegeleverd. Deze camper is in 2001 vanuit Duitsland geïmporteerd en heeft slechts 2 eigenaren gehad in Nederland. De huidige eigenaar heeft diverse plaatdelen, waaronder de schuifdeur, achterdeur en gehele voorzijde, laten vernieuwen omdat deze waren aangetast door roest. De voorzijde is hierbij voorzien van het facelift model. Ook is de camper opnieuw gespoten, hierdoor is deze camper in zeer goede staat! Camper is getaxeerd, taxatierapport is aanwezig. De distributieriem is vervangen bij 151000 km in 2016 en laatste onderhoudsbeurt bij 157327 km in 2018. Aantoonbaar met rekeningen.

Mocht U enthousiast geworden zijn over deze camper, neem dan gerust contact op met onze makelaar Sjon Rozenberg Wij kunnen U over alle ins en outs van deze camper informeren en voorzien u graag van een uitgebreide fotoreportage om daarna een afspraak te maken voor een bezichtiging. Vanzelfsprekend is iedere camper die wij in opdracht van de eigenaar in bemiddeling nemen, door ons uitgebreid gezien en gecheckt, inclusief een vochtmeting en RDW-controle. In overleg kunt u voor eigen rekening een onafhankelijke camperkeuring (laten) uitvoeren. *Uiteraard besteden wij uiterste zorg aan de correctheid van de gegevens in onze advertenties.

Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen voorbehouden*. De Algemene Voorwaarden van Campermakelaar.nl zijn van toepassing en verkrijgbaar via onze website. Op deze camper is de marge regeling van toepassing. V - Veilig V - Vertrouwd V - Verzorgd

Opties

Bedpositie
- Bed Alkoof
- Lengte bed

Exterieur
- Lichtmetalen velgen

Indeling
- Kleine zit
- Middendinette
- Middenkeuken

Interieur
- Gascomfort
- Kachel
- Koelkast
- Openslaande ramen
- Stoel(en) draaibaar
- Wasbak
- Watertank (schoon)

Motor
- Cruisecontrol
- Reservewiel
- Schokbrekers
- Stabilisator

Opties

Tent / Luifel
- Luifel
- Voortent

Toebehoren / camperaccesoires
- Fietsendrager (2 fietsen)
- Radio
- Trekhaak

Camper geplaatst door:

Campermakelaar Groningen

Drachten

E: srozenberg@campermakelaar.nl
T: 0629505635Contact opnemen