• Email: info@tweedehandscamper.nl
  • Verkoop jouw Camper op Tweedehandscamper.nl

Camper geplaatst door:

J. Tak
Sint.willebrord
0614067896

Contact opnemen

Ford transit

€ 13.500
Soort:
Merk:
Model:
Bouwjaar:
Aantal km:
Transmissie:
Vermogen:
Brandstof:
Slaapplaatsen:


Omschrijving

Te koop! Met pijn in ons hart en gemengde gevoelens hebben wij het besluit overwogen en uiteindelijk genomen om onze mooie en zeer degelijke camper Ford transit 2,5 ltr Turbo Diesel bouwjaar 1995 te koop aan te bieden.

Massa rij klaar 2889 kg. Maximale massa 3300 kg. Zowel motorisch en Carroserie in zeer goede staat. km stand 195000 km Camper is voor 6 personen ( ook vermeld op kentekenbewijs) en voorzien van alle zitplaatsen zitgordels. Camper is voorzien van dubbel lucht achteras en ligt mede hierdoor zeer vast op de weg. Camper is voorzien van stuurbekrachtiging. Camper is een diesel en hoeft niet voor te gloeien, start in een keer ook in de winter ( snelstarter).

Camper heeft huishoudaccu in zeer goede staat en een Varta start accu, nieuw van mei 2016. Camper voorzien van vaste toilet en douche en beschikt over afval watertank. Keuken en tank voor toilet, deze zijn op degelijke wijze te lozen. schoon water tank 100 liter met vulopening buiten en voorzien van dop met slot. Camper beschikt over een elektrische waterpomp ingebouwde kookplaat op gas en warmwater boiler werkt tevens op gas. Ruimte voor 2 grote gas flessen buitenzijde camper en is voorzien met deur met slot. Camper is voorzien van kachel tevens op gas en gehele ringleiding in camper aanwezig. camper is voorzien van koelkast in zeer goede staat op 220 volt 12 volt en eventueel op gas. Camper is voorzien van veel verlichting zowel binnen en buiten. Camper heeft een vaste nieuwe kluis Camper heeft een tv met ingebouwde dvd speler.

Camper heeft een omvormer en zonnepaneel compleet op dak. Camper is voorzien van nieuwe banden 2017 achter 4 banden 2018 voor 2 banden plus reserve band. Camper beschikt over 6 slaapplaatsen waarvan 4 volwassenen en 2 kinderbedden afmeting 0,70 x 2.00 meter voorzien van degelijke matrassen en lattenbodems. Camper in geheel in originele staat heeft heel veel opbergruimte zowel binnen als buitenzijde Camper heeft complete fietsendrager voor 2 fietsen. camper heeft trekhaak + witte kentekenplaat Camper heeft een luifel uit draaibaar en kan voorzien worden al compleet af te sluiten voor tent. Betreft een belangrijke factor camper is geheel droog en heeft daardoor ook een aangename geur binnen en heeft geen enkele kit afdichting. Nooit in gerookt binnen en geen dieren. Keuring van de camper is geldig tot juli 2020. Alle onderhoud en overige bonnen/ rekeningen aanwezig. Kortom is het een heel verhaal om alles betreft de mogelijkheden en eventuele extra s te benoemen.

Vraagprijs is: € 13500 ,- Gaarne personen die serieus op zoek zijn naar een perfecte camper ( geen handelaren ). Voor alle informatie kunt u een prive bericht sturen waarna ik u dan met u contact verder opneem.      

Opties

Bedpositie
- Bed Alkoof

Exterieur
- Dakluik
- Imperial
- Ladder

Indeling
- Midden toilet
- Middendinette
- Middenkeuken
- Stapelbed dwars

Interieur
- Douche
- Gascomfort
- Kachel
- Kluisje
- Koelkast
- Openslaande ramen
- Ringverwarming
- Toilet/Wasruimte
- Wasbak
- Watertank (schoon)
- Watertank (vast)
- Watertank (vuil)

Motor
- Camera
- Navigatie
- Reservewiel
- Stuurbekrachtiging

Opties
- Boiler
- Eethoek
- Kookgelegenheid
- TV aansluiting
- Zonnepanelen

Tent / Luifel
- Luifel Omnistar
- Uitbouw voortent

Toebehoren / camperaccesoires
- Fietsendrager (2 fietsen)
- Omvormer/lader
- Radio
- Trekhaak
- TV-antenne

Camper geplaatst door:

J. Tak
Sint.willebrord
0614067896

Contact opnemen