Mercedes Benz Vito camper 639 109 CDI 2007, Houten interieur

€ 19.950

Geld.nl
KM Stand 200600 KM
Type Camper
Staat Goede staat
Merk Mercedes campers
Model Vito 639 109 CDI
Bouwjaar 2007
Vermogen 95 PK
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Type Bus-camper
Rijbewijs B Rijbewijs
Slaapplaatsen 2 Slaapplaats(en)
Banner advertentie
Specificaties interieur. - Bank ingeschoven 200x70cm - Hoekbank in/uit te schuiven - 2 pers. bed eenvoudig uitschuifbaar 200x130cm - Dakraam - 2 pits gas, elektrische ontsteking - Kraan + waterpomp 12v - Gastank - Schoonwater + vuilwater tank 22l - Hoek uitklap keukenverlenging voor koken - Koelbox 12v/24v huis stopcontact, + eco stand grote fles mogelijk - 1x12v stopcontact koelbox - Omvormer 12v stopcontact 12v 150w - 2x usb input - 1x extra sigaretten aansteker - Leeslampje - Led licht hoogwaardig, afstandsbediening, meerdere kleuren en disco variaties mogelijk - Stoffen gordijnen donkergrijs, zachte stof, voor en achter, volledig dicht te doen d.m.v. eenvoudig ophangsysteem. - Muggennet achter, beide achterdeuren kunnen open blijven als het muggennet is bevestigd - Bus volledig geïsoleerd - 2x Pioneer speaker full range achterin Specificaties. - Zonnepaneel - Getinte glazen zijdeur en achterdeuren, er kan van buiten niet naar binnen gekeken worden - Handsfree bellen via bluetooth/draadstuk. Automatische koppeling telefoon. - Accu motor nieuw, juni 2020 - Huishoud accu, wordt snel opgeladen tijdens rijden en constant door zonnepaneel - Lederen rode stoelen - Elektrische ramen - Radio usb/bluetooth/cd - Extra alarmlichten oranje voor en achter - Handschoenenvak met inzet voor beker - Inzet beker naast versnellingspook - 2x usb oplader naast versnellingspook - 2 nieuwe speakers in de voordeuren bevestigd. - Eventueel 2 originele mercedes benz Vito stoelen bijgeleverd Diesel: 1-10 Motor: 109 CDI, 95PK Topsnelheid: 157 km/ph Aantal deuren: 5 Versnellingen: 6 Onderhoudsboekje aanwezig. APK: 22-09-2020 tot 26-09-2021 Interieur.

Het interieur is ingebouwd in 2018. De keuken is van berken multiplex en met hoogwaardige lak afgelakt. Het plafond is van massief vuren, de vloer van parket met een massief eiken toplaag van 4mm en de randen afgewerkt met aluminium hoekstrips tegen beschadiging. Alle bevestiging stukken van massief mahonie. De wanden en meubelonderdelen zijn van berken multiplex gemaakt, sterk en degelijk in gebruik. Alle wanden, deuren en het plafond zijn geïsoleerd en de vloer heeft een 8mm laag isolatie eronder. Interieur demontabel. het interieur; kasten, bank, vloer en elektra is in circa 4 uur te demonteren voor gebruik als bedrijfswagen als gewenst. Overige informatie. Dekens en kussens eenvoudig op te bergen in houten opbergvak boven de bestuurders. Er is ruimte voor 2 personen met meerdere tassen, parasol, keuken inrichten etc. De motor is altijd goed onderhouden inclusief de onderkant van de wagen. De bus staat nu op een bedrijfskenteken geregistreerd en is om te zetten naar een camper kenteken. Dekens en kussens eenvoudig op te bergen in houten opbergvak boven de bestuurders.

De motor is altijd goed onderhouden inclusief de onderkant van de wagen. De lampen voor en achter zijn onlangs vervangen. De camper is zeer eenvoudig in gebruik. In de opbergruimte van de bank is een opening waar eventueel een parasol of lange voorwerpen door geplaatst kunnen worden van 195cm. Het bed is met de staalconstructie uit te schuiven en in 3 minuten is het bed opgemaakt en klaar om te slapen. De bank kan dienen als hoekbank, door het voorste deel uit te schuiven, dit geeft extra zitcomfort en een ruimtelijk gevoel tijdens het camperen. Het muggennet wordt bevestigd dmv magneten en is ideaal als er op een plek gecampeerd wordt waar het warm is en je de deuren graag open wilt houden. Mocht u vragen hebben of langs willen komen voor een proefrit dan kunt u mij ook telefonisch bereiken.
Banner advertentie

Optie(s)

Bedpositie

Lengte bed,

Exterieur

Dakluik, Electrische spiegels, Lichtmetalen velgen,

Indeling

L-zit, Middenkeuken,

Interieur

Gascomfort, Koelkast, Watertank (schoon), Watertank (vuil),

Motor

ABS, Alarm, Reservewiel, Stuurbekrachtiging,

Opties

Electrische ramen, Kookgelegenheid, Zonnepanelen,

Toebehoren en camper accessoires

Omvormer/lader, Radio, Trekhaak,

Geplaatst door:

Particulier

Reageer op deze advertentie

Andere bezoekers bekeken ook:

Knaus campers BoxStar Lifetime 600

2019 | Goede staat | 3 slaapplaats(en)
€ 64.900

Mercedes campers Hymer S590

1981 | Gebruikte staat | 6 slaapplaats(en)
€ 15.500

Renault campers Master

2015 | Goede staat | 2 slaapplaats(en)
€ 27.000
Banner advertentie
Banner advertentie
Banner advertentie