Tweedehands Camper

Privacy

Je privacy is voor Tweedehandscamper.nl van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de website allemaal doen met informatie die we over jou te weten komen. Als je vragen hebt of wilt weten wat we precies van jou bijhouden, neem dan contact op met Tweedehandscamper.nl. Onze contactgegevens vind je onderaan deze verklaring.

Contactformulier en Nieuwsbrief

Met het contactformulier kun je ons vragen stellen of aanvragen doen. Hiervoor gebruiken wij je telefoonnummer, e-mailadres en gegevens. Hier hebben wij een gerechtvaardigd belang bij. Wij bewaren deze informatie totdat we zeker weten dat je tevreden bent met onze reactie en zes maanden daarna. Zo kunnen we bij vervolgvragen de informatie er makkelijk bij pakken. Ook kunnen we zo onze klantenservice trainen om nog beter te worden. Je kunt je abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin lees je nieuwtjes, tips en informatie over onze producten en diensten. Dit abonnement kun je op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink. Je e-mailadres wordt alleen met je toestemming toegevoegd aan de lijst van abonnees. Deze gegevens worden bewaard totdat je het abonnement opzegt.

Verstrekken aan derden

Wij werken met bepaalde bedrijven samen, die jouw hierboven genoemde persoonsgegevens van ons kunnen ontvangen. We delen jouw persoonsgegevens alleen met de adverteerders en bedrijven wanneer jij dat goed vindt. Wij zullen nooit ongevraagd jou gegevens delen met andere bedrijven. Wel mogen wij deze gegeven gebruiken voor eigen marketing doeleinden. Jouw persoonsgegevens worden alleen verstrekt nadat je hiervoor toestemming gegeven hebt. Wij hebben duidelijke afspraken met deze derde partijen gemaakt om misbruik van jouw gegevens te voorkomen. Daarnaast verwijzen wij naar de privacy verklaringen van deze partijen om te zien hoe zij jouw privacy waarborgen. Let op: deze kunnen regelmatig wijzigen.

Advertenties

Onze website vertoont algemene advertenties. Hierbij houden we geen persoonsgegevens bij, we komen dus ook niet te weten of je deze leuk vindt. Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen Met uitzondering van de hierboven genoemde partners, geven wij je persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen, behalve als wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf). In onze website zijn social media buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten je persoonsgegevens.

Google Analytics

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken te maken over wat zij mogen bijhouden. Wij staan Google toe de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Wij laten Google de IP-adressen niet anonimiseren.

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat je gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan. Wijzigingen in deze privacyverklaring Wanneer onze website wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens

Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder. Je hebt de volgende rechten: uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben het laten corrigeren van fouten het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens intrekken van toestemming bezwaar maken tegen een bepaald gebruik Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan hier.


Contactgegevens

Tweedehandscamper.nl
E-mail: info@tweedehandscamper.nl
Tel: +31(0)6-11387242

Populaire blogs Zeker een bezoekje waard

Camper onderhoud - Hoe doe je dat? Heb je een camper? Dan dien je deze ook goed te onderhouden, dat is helaas simpel zat. Het is niet altijd even leuk natuurlijk , vaak komen ...
Camper rondreis door Portugal Portugal is met zijn mediterrane weer een van de meest populaire bestemmingen voor kampeerders uit Duitsland. Dus laten we je vertellen wat ...
Waar vind je de beste camperplaatsen in Nederland? In Nederland zijn er diverse camperplaatsen, maar waar vind je de beste? Het is ten slotte verboden je camper gewoon langs de weg te parker...
LET OP! Dieven slaan toe op onverwachte momenten. LET OP! Dieven slaan toe op onverwachte momenten. Dankzij de GPS tracker van Folloow en vakkundig ingebouwd door de firma Car & Truck Pr...
Dometic komt met nieuwe lijn koelboxen Het merk Dometic lanceert een geheel nieuwe lijn stijlvolle en kleurrijke, maar toch zeer robuuste, harde koelboxen (ijsboxen), die speciaal...