Tweedehands Camper
Dometic komt met nieuwe lijn koelboxen

Dometic komt met nieuwe lijn koelboxen

Het merk Dometic lanceert een geheel nieuwe lijn stijlvolle en kleurrijke, maar toch zeer robuuste, harde koelboxen (ijsboxen), die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor elk outdoor avontuur. 

De Dometic Patrol koelbox serie wordt geleverd in een gloednieuwe kleurencombinatie en is uitgebreid getest onder de meest ruige (weers-)omstandigheden en activiteiten. Ze zijn bestand tegen de verschillende uitdagingen die de elementen der natuur bieden. Ook kunnen ze overal en tijdens elke trip worden meegenomen.

Image

Outdoor-avonturen, groot of klein, vragen om een goede uitrusting. Een koelbox moet lang meegaan en dus tegen een stootje kunnen. Of je avontuur nu gaat over rotsachtig terrein, schurend zand, door de modder, stortregen of ijzige sneeuw. Het moet bestand zijn tegen alle elementen van moeder natuur.

De robuuste behuizing en deksels van de Patrol koelboxen van Dometic zijn vervaardigd uit één stuk rotatiegegoten polyethyleen. Ze zijn ontworpen voor een lange levensduur van reizen door bossen, zandvlaktes bergen en op zee.

Henrik Fagrenius, President EMEA bij Dometic: “We breiden ons portfolio uit en gaan een stap verder in het segment consumptiegoederen door aantrekkelijke producten toe te voegen. Ik denk dat het strakke em stoere design van deze koelboxen in combinatie met de opvallende kleurencombinaties de juiste eigenaar zal vinden, die zowel de look als de kwaliteit waardeert.

De Patrol koelbox van Dometic is klaar om nieuwe avonturen aan te gaan. Ontwikkeld en gemaakt om lang mee te gaan. Wij hopen dat straks elke kras op elke box een verhaal vertelt en herinneringen oproept aan onvergetelijke trips en avonturen die je met jouw Patrol koelbox hebt meegemaakt.”

Image

De Patrol-boxen zijn verkrijgbaar in de stoere, gloednieuwe kleuren Ocean, Olive en Mango, evenals in de tradionele Slate- en Mist-kleuren van Dometic. Daarnaast wordt de koelbox geleverd met een set verwijderbare stickers om de box te personaliseren.

Last but not least, is de isolatie van de Patrol box van uitstekende kwaliteit. Dankzij het hoogwaardige ontwerp houden ze ijs dagenlang bevroren en zorgen ze voor vers voedsel en koude dranken onder alle omstandigheden en in elk klimaat.

Deze koelboxen zijn gemaakt om avontuur na avontuur mee te gaan en hebben dikke PU-geïsoleerde wanden en een scharnierpen over de volledige lengte. Ze hebben ook slimme functies, zoals een lekvrije afvoer, een diepvriesafdichting en een rubberen sluiting, die met één hand te bedienen is. Een accessoire houder voor hengels, bekerhouders en flesopeners is als extra accessoire verkrijgbaar.

De Dometic Patrol-serie is nu beschikbaar op de Europese markt bij geselecteerde retailers.

Ga voor meer informatie over het product, de specificaties, prijzen en verkooppunten naar: Dometic Patrol-box


Deel dit artikel met uw vrienden: