• Email: info@tweedehandscamper.nl
  • Verkoop jouw Camper op Tweedehandscamper.nl
Een vakantiehuis in Frankrijk? Deze regio’s zijn populair

Een vakantiehuis in Frankrijk? Deze regio’s zijn populair

De vakantieperiode komt er weer aan en dat betekent dat je weer volop op zoek kunt gaan naar leuke bestemmingen.  Wat dacht je van een heerlijke vakantie in Frankrijk? Een mooi vakantiehuis Frankrijk boeken heb je zo gedaan en daarnaast kun je kiezen uit tal van prachtige plekken. Waar kun je naartoe? Hier vind je een overzicht van een vijftal populaire Franse regio’s.

Ontdek het centrum van Frankrijk

Het is een van de meest bekende vakantiebestemmingen in Frankrijk: de hoofdstad Parijs. Hoewel het zeker een aanrader is om hier een vakantie naartoe te boeken heeft de regio Ile de France nog veel meer te  bieden. Je vindt hier mooie natuurgebieden, prachtige steden en bijzondere bezienswaardigheden. Zo ligt het beroemde Versailles slechts een paar kilometer buiten Parijs. Maar ook steden als  Fontainebleau en Saint-Denis zijn echte aanraders.

Genieten in het berglandschap van de Pyreneeën in Occitanie

Een van de regio’s waar je in ieder geval verzekerd bent van mooie natuur is Occitanie en de omgeving van de Pyreneeën, een schitterend gebergte in het zuidwesten van Europa en tevens de natuurlijke grens tussen Frankrijk en Spanje. Hier kun je tal van mooie bergwandelingen maken, maar ook leuke steden bezoeken, zoals Toulouse. 

Altijd ontspannen in de prachtige Provence

De Provence is altijd een goed idee. Hier ruik je overal de heerlijke lavendel en kun je de lekkerste wijnen uitproberen. Het is dan ook zeker een aanrader om hier een heerlijk wellness huisje te boeken. Dit betekent dat je echt even helemaal tot rust kunt komen en kunt genieten van een onvergetelijke en ontspannen vakantie in deze prachtige regio. 

Terug naar je bourgondische aard in Bourgogne

Een lekker wijntje hier, een heerlijk Frans gerecht daar: in Bourgogne draait alles om het goede leven en daar kun jij op vakantie volop van genieten. Met een heerlijk vakantiehuisje in deze gezellige streek ga genieten van het bourgondische leven. Bezoek leuke steden, ontdek heerlijke wijnen en geniet van het goede leven!

Naar de roots van Champagne-Ardenne

Altijd al de echte champagne willen proeven? Dan ben je in Champagne-Ardenne in de juiste streek. Deze regio in het noorden van Frankrijk is niet alleen makkelijk bereikbaar, maar ook nog eens heel veelzijdig.  Leuke steden, mooie wijngaarden en heel veel leuke vakantiehuizen. Hier zit je altijd goed wanneer je een leuke, gezellige en onvergetelijke vakantie wilt doorbrengen in Frankrijk. Ontdek online al je mogelijkheden!